Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club

Despre Riders Club

Contul Personal

Cum iti faci cont gratuit

Cum te inscrii in Riders Club? Foarte simplu: pentru inceput trebuie sa-ti faci un cont, care va include anumite date personale, precum si informatii privind nivelul de abilitate. Dupa completarea tuturor campurilor din formular vei primi un link de activare pe e-mail, iar dupa ce accesezi link-ul, contul devine valid.
Acum ca esti membru, vei avea acces la toate functionalitatile site-ului si te poti inscrie in evenimentele din calendar.

Profilul personal

Daca ai cont, vei avea si un profil personal, alcatuit din trei sectiuni: profil, activitate si statistici. In prima sectiune vei avea completate: localitatea, judetul, categoria de varsta, ID-ul de rider si nivelul. Clasarea si punctajul vor fi completate dupa prima participare intr-un eveniment. Sectiunea Activitate include evenimentele la care ai participat, iar cea de statistici, cele mai importante cifre ale participarilor.

Administrarea contului

Pentru a accesa zona de administrare, autentifica-te in site si foloseste meniul disponibil la click pe numele tau. Administrarea contului este alcatuita din doua sectiuni: informatii personale si inscrieri in evenimente. In prima sectiune iti poti adauga poza de profil, poti selecta limba in care sa primesti mesajele automate si iti poti edita numele, resedinta, e-mail-ul, parola, numarul de telefon s.a. A doua sectiune iti prezinta evenimentele la care te-ai inscris, cu posibilitatea platii online a taxei de participare. In cazul in care ai achizitionat un abonament de sezon (pachet pre-platit pentru un numar fix de competitii) tot aici gasesti informatii despre utilizarea abonamentului.