Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club

Despre Riders Club

Evenimente

Inscrierea in evenimente

Te poti inscrie in evenimente pe baza de rezervare online. Suma platita va fi cea corespunzatoare zilei in care se face plata. Exceptie fac posesorii de abonamente. In cazul lor, suma platita va fi pretul fix asigurat de abonament (o unitate din pack), indiferent de momentul confirmarii inscrierii.
Pentru rezervare/ inscriere acceseaza modulul Evenimente, selecteaza din lista evenimentul dorit si apasa butonul de inscriere.

Experienta de la eveniment

Experienta la evenimentele Riders Club iti ofera numeroase avantaje:
- Faci miscare in mijlocul naturii
- Descoperi trasee noi si zone neexplorate din cele mai frumoase paduri si regiuni montane din Romania
- Beneficiezi de un mediu organizat, de asistenta medicala si de urgenta din partea organizatorilor, in caz ca se intampla ceva neprevazut. Cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasiune pentru MTB
- Poti petrece o zi frumoasa impreuna cu familia sau prietenii etc.
- si... esti mai fericit!

Clasamentul de performanta

Clasamentul de performanta are rolul de a ordona riderii inscrisi in sistem in functie de valoare si performanta, luand in calcul activitatea acestora din ultimele 52 de saptamani calendaristice. Dedicat persoanelor competitive, clasamentul de performanta are obiectivul de a releva, cu o precizie cat mai mare, valoarea riderilor care participa la evenimentele Riders Club.

Clasamentul de activitate

Clasamentul de activitate are rolul de a inregistra si ordona activitatea riderilor inscrisi in sistemul Riders Club, de la inceputul sistemului pana in saptamana curenta. Clasamentul de activitate este dedicat in special celor care participa la evenimente din placere.