Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Consulta online ghidul de participare la Ziua B

5.04.2019 Ziua B

Daca esti participant la Ziua B – eveniment sustinut de Barilla, programat in 7 aprilie 2019, in padurea Cernica-Pantelimon, sau daca te numeri printre persoanele interesate de cursa, vei gasi foarte util Ghidul de participare, un document menit sa raspunda mai multor posibile intrebari. Il poti descarca dand click aici.
 
Startul acestei competitii Riders Club este localizat in cadrul Complexului Phoenix Cernica din strada Strandului, Pantelimon. Vezi aici harta catre zona de start.
 
Nu uita ca, pentru a participa la Ziua B 2019 - sustinut de Barilla, trebuie sa-ti ridici pachetul de concurs, joi sau vineri, de la THULE Store, daca esti din Bucuresti, sau de la cortul de inregistrare de la zona de start, in ziua concursului, daca ai resedinta in afara Capitalei. 
 
Partenerul oficial de hidratare al evenimentului este Gatorade, in timp ce Bosch si Whilrlpool sunt sponsori oficiali.
 
ZIUA B si experienta oferita nu ar fi la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, ORGANIC INDIA, Profructta, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert si Farmacia ALPHEGA, carora le transmitem multumiri speciale. Ziua B se bucura si de suportul partenerilor FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete,  Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, TOTAL GAMA PROD, THULE, Stonefeet, Aleo, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.
 
Sustin competitiile de ciclism si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Virgin Radio – Radioul oficial, alaturi de partenerul media Biciclistul.ro.
 
Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!