Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Detalii despre kit-urile de start pentru ZIUA B

28.03.2019 Ziua B

A inceput numaratoarea inversa pana la startul curselor in padurea Cernica la mult asteptata competitie ZIUA B. Pe 7 aprilie ne vom delecta pedaland pe trasee in natura, vom petrece si ne vom relaxa pe malul lacului Cernica, intr-o zona superba si verde si vom adauga o noua experienta placuta la capitolul „amintiri MTB”.
 
Fiecare participant, mare sau mic, va primi un pachet de Start pentru eveniment ce include: numarul de concurs cu un cip unic de cronometrare, tricoul editiei ZIUA B 2019 si alte produse oferite de sponsorii evenimentului. La finalul cursei fiecare competitor va primi bine meritata medalie de Finisher precum si o portie de paste Barilla in sos Basilico. Totodata, pachetul include si serviciile evenimentului, detaliate in pagina de concurs.
 
Locatie si program de ridicare
Kit-ul de Start pentru ZIUA B poate fi ridicat de catre orice participant de la THULE Store - Str. Barbu Vacarescu, Nr. 80, dupa cum urmeaza:
  • joi, 4 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00;
  • vineri, 5 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00.
Duminica, 7 aprilie, intre orele 07:30 si 08:30 se pot ridica pachetele de la cortul MPG din zona de Start/ Finish a evenimentului de la Cernica, de catre participantii care sunt inscrisi la traseul Scurt, iar intre orele 07:30 si 10:00 se pot ridica kit-urile de concurs de catre toti ceilalti concurenti cu domiciliul in afara Bucurestiului. 
 
Declaratii pe propria raspundere
La ridicarea kit-ului de start participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.ridersclub.ro la urmatoarele link-uri:
Inscrierile sunt deschise pana vineri, 5 aprilie, ora 12:00, si se fac online pe pagina evenimentului de pe platforma www.ridersclub.ro, in limita locurilor disponibile.
 
Atentie, rezervarea locului este garantata exclusiv in momentul confirmarii platii! Prin urmare taxa de inscriere nu se va putea achita odata cu ridicarea pachetului de concurs. Este important sa retineti ca nu se vor putea face inscrieri la fata locului, in ziua evenimentului.
 
Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!