Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

23 APRILIE - (re)START Ziua B 2023

10.04.2023

Calendarul competițional și așteptările noastre și ale voastre ne-au condus la decizia de a organiza Ziua B duminică, pe data de 23 aprilie 2023.
 
--> Te poți înscrie aici.
 
  • Toate facilitățile disponibile pentru înscriere rămân valabile - abonament, family pack, taxa individuală adult/copil.
  • Valoarea taxei nu s-a modificat, rămâne aceeași practicată pentru ultima săptămână de înscriere atât pentru adulți cât și pentru copii. 
  • Vor urma detalii despre ridicare pachet de concurs, legate de traseu, ziua concursului, Race Village, experiența pe care v-am pregătit-o. Vă invităm să ne urmăriți pe paginile de social media - Facebook / Instagram
 
Vă reamintim și extrase din regulament legate de reprogramarea unui eveniment și opțiunile pe care le aveți la dispoziție într-o situație de acest gen, cu mențiunea că în cazul de față este necesar să ne contactați până la finalul zilei de joi, 13 aprilie, pe adresa contact@ridersclub.ro, pentru a ne comunica decizia de retragere.
 
-----------
În această situație, referitor la reprogramarea unui eveniment, din cauza întregii logistici deja realizate pentru acest eveniment, vă transmitem următoarele informații:
 
“5.5.1.Organizatorul poate decide in orice moment sa reprogrameze un eveniment la o data ulterioara, din motive ce tin de siguranta participantilor sau de buna desfasurare a evenimentului. Parametrii principali ai evenimentului raman neschimbati (ex: tipul si structura curselor, pachet de concurs, locatia de desfasurare, etc.). Toate inscrierile si platile efectuate raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Reprogramarea evenimentului va fi comunicata atat pe site-ul oficial cat si direct, pe e-mailul participantilor inscrisi in eveniment.
 
5.5.2. In cazul in care un rider solicita retragerea de la evenimentul reprogramat:
a. Daca inscrierea a avut loc in perioada corespunzatoare datei initiale a evenimentului, solicitantului i se va retine din taxa de participare o taxa de administrare de 75 de lei si i se va da un voucher valoric egal cu diferenta pana la valoarea taxei de participare achitata, valabil pana la sfarsitul urmatorului an calendaristic (31 decembrie), numai in situatiile urmatoare:
i. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel putin 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului cu minim 21 de zile inainte de data evenimentului, sau
ii. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si data evenimentului reprogramat este de cel mult 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului in maxim 3 zile de la data anuntului oficial de reprogramare a evenimentului.
In orice alte situatii diferite de (i) si (ii) de mai sus, taxa de participare nu se returneaza.
b. Daca inscrierea a avut loc dupa redeschiderea inscrierilor pentru evenimentul reprogramat, se aplica regula standard prezentata in sectiunea 5.4 – Retragerea din cursa.
 
5.5.3. In cazul in care un eveniment este anulat fara a putea fi reprogramat pe parcursul aceluiasi an calendaristic, riderul care a achitat taxa de participare va beneficia de inscriere gratuita la urmatoarea editie a evenimentului.” – Extras din REGULAMENTUL GENERAL RIDERS CLUB
-----------
 
Cu prietenie,
Echipa Riders Club