For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Unde si cand se distribuie kit-urile de participare

7.10.2019 Haiduci si Domnite

Urmeaza penultimul act al calendarului Riders Club din 2019, Haiduci si Domnite - eveniment sustinut de Casa Timiş, gata sa aduca tuturor pasionatilor de MTB cel putin un pretext de a petrece in natura o zi de weekend de toamna. 
 
Daca ati decis ca pe 12 octombrie sa va distrati alaturi de noi, va ramane doar sa va preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, aflata la cea de-a 7-a editie.
 
Locatie si program de ridicare
Kit-ul de Start pentru Haiduci si Domnite poate fi ridicat de catre orice participant de la THULE Store - Str. Barbu Vacarescu, Nr. 80, dupa cum urmeaza:
  • joi, 10 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00;
  • vineri, 11 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00.
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, cu cel putin o ora inaintea startului cursei.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
Va asteptam cu drag la haiduceala!