For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Trasee inedite, prin viile domeniului Timiş

9.09.2019 Haiduci si Domnite

Daca pana acum ciclistii Riders Club erau obisnuiti cu trasee prin padure, montane, de deal sau de campie, incepand cu editia a 7-a a competitiei Haiduci si Domnite, eveniment sustinut de Casa Timiş, vor incerca o noua senzatie: pedalatul printre vii, mai exact prin podgoria Casa Timiş, din apropiere de Ploiesti.

Concursul include doua trasee distincte, numai bune pentru a admira culorile toamnei, pe doua roti. Pentru incepatorii care vor sa guste din experienta unei curse MTB, dar si pentru copii, evenimentul ofera traseul Scurt, de 9 kilometri, cu diferenta de altitudine de  +/- 200 de metri. Sunt prevazute curse de Masculin/Feminin 5-7 ani, Masculin/Feminin 8-10 ani Masculin/Feminin 11-13 ani si Agrement Non-competitiv (+14 ani). Toti participantii vor face o singura tura de traseu. 

Desfasurarea de forte si etalarea indemanarii pentru cei care se simt in forma si se afla la un nivel avansat se poate face pe al doilea traseu, cel Standard, de 30 de kilometri, cu diferenta de altitudine +/- 600 de metri. Traseul Standard ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru nivelurile 2, 3 si 4: 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Riderii de nivel 1 vor lua startul in cursa Masculin - peste 14 ani si Feminin - peste 14 ani, iar cei de la 1 Elite vor concura la categoria 15-18 ani.

Cea mai solicitanta competitie va fi cea de pe traseul Epic – 60 km, unde cei de la nivelul 1 Elite +19 ani vor face doua ture de 30 km.

Va asiguram ca experienta va fi placuta pentru toata lumea, indiferent de traseul ales, datorita zonei bogata in peisaje spectaculoase, care vor face pedalatul mult mai placut.

Traseele din incinta complexului de la Casa Timiş sunt unele special amenajate pentru curse MTB si consolidate pentru a rezista inclusiv in cazul in care vom intampina o vreme capricioasa. Lucrari de amenajare speciale se vor realiza si pe traseul de 30 de km, ce include si o parte de padure.  

Pentru a va familiariza cu noua locatie in care va avea startul evenimentul Haiduci si Domnite 2019 puteti accesa si site-ul www.casatimis.ro. Inscrierea se face online pe pagina oficiala a competitiei, in limita a 800 de locuri!

Va asteptam la startul noii aventuri Haiduci si Domnite!