For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Tombola atractiva la Campulung

19.06.2014 Trofeul Muscelului

A doua editie a Riders Club – Trofeul Muscelului (19 iulie) este unul din cele mai asteptate evenimente din calendarul Riders Club 2014. Traseul este unul superb si provocator, iar distractia este garantata dupa cursa, la fel ca si in 2013.

Una din atractii este insa si tombola evenimentului, care include premii speciale precum: tableta Samsung oferita de Oringo.ro, echipament complet de ciclism oferit de Daimon Wellness, weekend pentru doua persoane, oferit de Pensiunea Casa Blanca (cazare si masa), telefon mobil, oferit de Vodafone, voucher de cumparaturi, in valoare de 100 lei, oferit de HARALD IMPEX SRL (pentru achizitia de produse din magazinele BikeXpert), 2 premii constand in cate 2 tricouri + 1 CD Guess Who, de la Okapi Sound, produse oferite de Mega Proteine, vouchere de la Camiso Body Shape, trusa de scule BBB ToolBox Compact C, oferita de Segula Technologies Romania, pachet de 5 CD-uri, de la Roton Music, doua suporturi auto pentru bicicleta, de la vreauportbagaj.ro. Doua premii inedite sunt insa echivalentul in tuica al greutatii bicicletei celui ce va fi extras, precum si branza de burduf in coaja de brad, ambele oferite de ROAPRILIA Alex-Alina SRL.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.