For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Premii atractive pentru cei mai rapizi rideri de la Maratonul Dunarii

26.10.2016 Maratonul Dunarii

Asteptam multa veselie si pofta de pedalat la cea de pe urma cursa a sezonului Riders Club! Maratonul Dunarii va etala in fata celor prezenti un cadru deosebit de toamna in care toti se vor bucura de placerea unui traseu antrenant. Pentru cei care vor sacrifica putin din savoarea traseului in favoarea unui timp cat mai bun, am pregatit in schimb premii pe masura.

Cursele competitive vor fi premiate pe niveluri de performanta, categorii de varsta si sex si vor include atat sume de bani cat si bunuri sau servicii de la de sponsorii si partenerii evenimentului: Primaria Prundu, Gatorade, SUUNTO, Vinurile TOHANI, BikeXpert, DIABLOS COMPUTER, Daimon Wellness Club si Carrefour. Mai mult detalii sunt disponibile aici.

In final, indiferent de pozitia din clasament, toti rideii inscrisi si prezenti pana la ultima strigare vor avea sansa unui castig la tombola evenimentului ce include premii precum:

  • Ceas SUUNTO
  • Voucher BikeXpert in valoare de 200 lei
  • Abonament de o luna la Daimon Wellness Club
  • Revizie gratuita la Ambulanta de Biciclete
  • Personal Training la MTB Academy

Pentru Maratonul Dunarii inscrierile sunt deschise pana joi, 27 octombrie, ora 23:59 dar si la fata locului, in limita locurilor ramase disponibile.  

Noi va asteptam cu o atmosfera perfecta pentru o duminica de octombrie si cu o lista lunga de recompense pentru cei care cauta pozitiile de pe podium!