For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Maratonul Dunarii, o editie de succes cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor

31.10.2016 Maratonul Dunarii
Foto: Marius Zamfir

Editia a 3-a a evenimentului Maratonul Dunarii a avut toate ingredientele necesare pentru a fi una deosebit de reusita: concurenti cu pofta de miscare si dornici de noi aventuri, soare si cer senin si o atmosfera grozava, beneficiind totodata de sprijinul a numerosi sponsori si parteneri, dar si colaboratori!

Competitia de la Prundu, ultima din calendarul 2016 al Riders Club, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER si MTB Academy. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria Prundu, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs, alaturi de TVR 1, in calitate de partener media al concursului Maratonul Dunarii. Riders Club beneficiaza de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea si al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Tuturor dorim sa le transmitem multe multumiri pentru sprijin, pentru implicare si pentru ca ne-au sustinut sa realizam evenimente de succes pentru oameni activi si cu spirit frumos!