For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

La Broaste 2017, in imagini

31.05.2017 La Broaste
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Ziua de sambata, 27 mai, de la Sitaru, a fost una memorabila pentru participantii la evenimentul La Broaste, concurenti, sustinatori, organizatori, sponsori, parteneri si voluntari.  A fost ploaie deasa, a fost dorinta de a pedala in natura, au fost trasee cu balti, noroi si cu multe provocari; apoi mai tarziu a iesit si soarele!
 
Desi traseul a fost unul dificil, testand destul de mult abilitatile riderilor, cursa a fost cu siguranta una frumoasa, ce va avea un loc aparte in colectia de amintiri! 
 
Le transmitem multumiri speciale tuturor fotografilor care au fost alaturi de participanti si de echipa de organizare la evenimentul La Broaste, editia a 5-a, si au suprins imagini si trairi deosebite din cadrul competitiei: Marius Furceanu – partea 1 si partea a 2-a, Brindusa Mutoiu (Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4, Partea 5), Alin Virsescu si Cristiana Cristache.
 
Va multumim tuturor pentru sustinere!