For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Eroi de poveste, la Ziua B

14.03.2014 Ziua B

In orice poveste, din orice timp, eroii intra in actiune exact la momentul potrivit astfel incat personajul principal sa ajunga cu bine la finalul aventurii.

La Ziua B avem si noi o multime de eroi gata pregatiti sa faca parte dintr-o poveste de neuitat. Acestia sunt SPONSORII evenimentului! Iar impreuna  vom reusi sa transformam Ziua B intr-o amintire frumoasa, unica.

Inainte de a pleca in aventura biciclitului pe unul dintre cele 3 trasee, printre lacuri si prin paduri, dar si la finalul ei, Abbara ne va umple de energie si vitamine din fructe proaspete.

La Fantana - apa oficiala a povestii noastre - ne va ajuta sa ne mentinem nivelul de hidratare intr-o zi insorita de aprilie, iar Gatorade - bautura oficiala Riders Club in Ziua B - ne va sustine sa ne rehidratam si sa ne recapatam fortele.

Totul pentru a ajunge cu totii, veseli si cu bine la final, unde, ca in orice poveste frumoasa ne asteapta un binemeritat ospat cu bucate de la Maia Catering.

Asa, pentru depanarea aventurilor de peste zi, pentru legarea de prietenii noi si pentru a ne aminti mereu de ZIUA B. Acea zi in care am biciclit cu bucurie.