For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Curse pe toate gusturile la Maratonul Dunarii

31.08.2016 Maratonul Dunarii

 
Maratonul Dunarii va avea doua trasee adaptate indemanarii oricarui rider, la care se va tine cont de nivelul de abilitati, varsta si sex dupa cum urmeaza: Scurt, de 16 km, si Standard, de 45 km.
 
Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 5-8 si 9-12 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement, cronometrata dar nepremiata.
 
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 13-18 ani, 19-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin si feminin 13+ iar la nivelul Elite masculin si feminin 13-18 ani si peste 19 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
 
Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe 30 octombrie, nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea in competitie.
 
Nu ratati ultima aventura Riders Club din acest an!