For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Concurs pentru copii, la Trofeul Muscelului

8.07.2014 Trofeul Muscelului

Trofeul Muscelului incearca sa promoveze practicarea ciclismului si evadarea in natura la toate varstele, motiv pentru care, dupa ce concurentii de la categoriile Standard si Epic vor lua startul, in centrul atentiei vor fi copiii. Acestia se vor intrece pe un traseu delimitat in centrul Municipiului Campulung, parcurs ce va fi adaptat posibilitatilor fizice si tehnice ale acestora.
Categoriile in care reprezentantii generatiei viitoare de ciclisti se vor intrece sunt urmatoarele:
- varsta mai mica de 9 ani impliniti in anul 2014;
- varsta mai mica de 14 ani impliniti in anul 2014;
Nu vor fi introduse curse diferite de masculin si feminin, astfel ca baietii si fetele vor lua startul impreuna, urmand ca primii trei sositi in cadrul fiecarei categorii de varsta sa fie premiati. Bineinteles ca toti participantii vor fi recompensati si vor pleca cu o amintire frumoasa de la Campulung, Segula Technologies Romania oferind fiecarui mic rider cate un bidon de apa.
Pentru concursul de copii inscrierea se va face la fata locului si va fi GRATUITA. Premiile pentru primii trei clasati la cele doua categorii vor consta in dulciuri si urmatoarele produse oferite de BCR: rucsac, MP4, caserola pentru alimente, set de creioane.