For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

4 copii beneficiaza de bursa SPRINTEN

5.10.2016 Maratonul Dunarii

Pas cu pas si gest cu gest lumea lor devine mai buna si mai frumoasa! 4 copii sunt sustinuti in acest an de proiectul umanitar SPRINTEN, printr-o bursa care ii permite fiecaruia dintre ei sa aiba acces la sedinte de kinetoterapie dar si tratamente, atat de necesare lor.

Prin intermediul fondurilor stranse in cadrul SPRINTEN si cu ajutorul de specialitate ale terapeutilor KinetoBebe, in prezent copiii beneficiaza de un program continuu de kinetoterapie in vederea recuperarii motorii.

Nicole, Bianca, Andrei si Mario sunt eroii din povestea noastra, pentru care depunem in continuare eforturi astfel incat sa le imbunatatim calitatea vietii. Din cauza unor probleme neurologice severe sau a unor sindroame genetice grave acesti copii se afla in imposibilitatea de a se misca, a merge de-a busilea sau in picioare sau de a alerga, asa cum orice copil de varsta lor ar trebui sa se manifeste. In urma sedintelor de kinetoterapie si a tratamentelor medicale cei 4 pitici au facut progrese mari.

Andrei a inceput primele sale sedinte cu specialistii KinetoBebe anul trecut, in noiembrie, cand avea doar 7 luni, iar starea lui s-a imbunatatit de atunci considerabil.

“In momentul acela abia statea pe burtica si tinea capul ridicat destul de greu. Dupa nici o luna de kinetoterapie a reusit sa stea in fundulet. Pas cu pas a invatat sa mearga de-a busilea, iar acum invatam sa ne mentinem echilibrul in picioruse si sa mergem. Totul a fost posibil cu ajutorul oferit de KinetoBebe si bursa de la SPRINTEN. Va multumim din suflet pentru ajutor!”, ne-a marturisit Ana Maria S., mama lui Andrei.

Desi are 7 ani, posibilitatile de miscare ale Biancai sunt foarte limitate, la fel ca ale unui copil de 5 luni. Terapia este vitala pentru a-si dezvolta in continuare functiile motorii.

“Datorita specialistilor KinetoBebe, Bianca sta acum in sezut, reuseste sa faca doi, trei pasi de-a busilea. Personalul este foarte atent, serios, ne intelege problematica, iar cel mai mult apreciem comunicarea si dedicarea de care da dovada, de fiecare data. Bursa de care beneficiaza Bianca, oferita de SPRINTEN, ne ajuta enorm de mult deoarece banutii ii putem folosi pentru medicamente, care sunt costisitoare, dar si pentru cele necesare tratamentului. Va multumim din suflet tuturor!”, ne-a transmis Alexandra V., mama Biancai.

Bursa SPRINTEN  este posibila prin strangerea de fonduri derulata de MPG in cadrul sistemelor sportive dedicate amatorilor. Prin faptul ca ies in natura si se bucura de libertatea lor de miscare, la evenimentele de ciclism Riders Club si de alergare RUNFEST sau la alte competitii sportive, sute de oameni contribuie in mod direct si la acest proiect umanitar.

Depunem eforturi in mod continuu pentru a gasi cele mai bune solutii in cazurile copiilor aflati in programul SPRINTEN. Ne puteti ajuta sa coloram in nuante vesele lumea printeselor si a printilor din povestea noastra prin donatii online pe www.sprinten.org cat si la sediul MPG. Sprinteni voi, sprinteni si ei!

Ne sprijina in desfasurarea proiectului si in promovarea sa numerosi parteneri, oameni deosebiti si cu suflet mare, carora dorim sa le multumim si sa le transmitem intreaga noastra recunostinta! Printre acestia mentionam DDB Romania - agentia de creatie a The Group, KinetoBebe - Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor, Scorseze Ambulanta, SBR - Soletanche Bachy Fundatii si Promis.

Sustin spiritul sportiv si proiectul SPRINTEN si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa informam publicul larg postul de radio Itsy Bitsy FM, in calitate de partener media oficial, impreuna cu eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, alaturi de partenerii media: Inga Media, Libertatea, Comunicatedepresa.ro, FreeRider, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Revista Alerg.ro, Edu-News.ro, Orasulm.eu, Revista RunningMag, 4run.ro, Ireporter.ro, Kooperativa 2.0, Sportlocal, Doctor.info.ro, Kooperativa 2.0 si bloggerii Gabriel Solomon, Sorin Chineata – Chineata.ro si Robert Dorobantu – 188bpm.com.

Va multumim tuturor si va indemnam sa va bucurati din plin de libertatea voastra de miscare!