Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B, petrecere magica, sub bagheta fermecata Five’s

4.04.2014 Ziua B

Mult soare, mult verde, padure, aer curat, lacuri sclipitoare si carari ascunse. Ce poate fi mai frumos decat decorul proaspat pe care natura care se trezeste la viata ni l-a pregatit pentru Ziua B? 
 
Ei bine, acelasi decor cu un pic de magie in el! O altfel de lumina, un plus de culori si multa muzica, toate orchestrate expert de cei de la Five’s – partenerul nostru care va asigura “scenotehnica” povestii noastre din 12 aprilie 2014. 
 
Stim, suna complicat - scenotehnica - si chiar e. Pentru ca arta spectacolului necesita un efort similar performantei in sport, iar Five’s este maestrul performantei in tehnica pentru artele spectacolului. Ne-au dovedit asta la competitiile de anul trecut, atat la cele de ciclism cat si la alergare. 
 
Five’s - cu experienta si expertiza lor, suntem convinsi ca vor face, din nou, o treaba minunata cu scena, muzica si sonorizarea evenimentului. Asemeni voua, competitorii de la Ziua B, si echipa de tehnicieni a Five’s s-a antrenat pentru a asigura un adevarat spectacol. 
 
Iar vedetele principale ale zilei, cei care se vor bucura de magia creata de Five’s vor fi, in primul rand, premiantii celor 44 de podiumuri.