Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B, din 8 aprilie, se reprogramează!

5.04.2023

Ne pasă ... și am decis să AMÂNĂM Ziua B!

Ne dorim o experiență plăcută în natură, alături de familie, alături de copii, o atmosfera plină de voie bună!

Ziua B este despre prietenie, familie, fericire, natură, începuturi optimiste. Asta vrem să vă oferim și să ne oferim, așa că ne vom reîntâlni atunci când tot ceea ce ne dorim se va întâmpla.

Cu toate că echipa noastră a sperat până în ultimul moment să nu fie nevoită să ia această decizie, vă anunțăm că evenimentul ZIUA B, care urma să se desfășoare sâmbătă, 8 aprilie 2023, în Pădurea Cernica-Pantelimon, se va reprograma.

Decizia echipei de organizare are la bază următoarele aspecte:

1. Traseul este în acest moment puternic afectat de precipitațiile care au căzut pe parcursul ultimelor zile și care au fost abundente în zona Pantelimon-Cernica. În condițiile în care așteptăm la start în jur de 1.500 de participanți, iar vremea este în continuare instabilă, practicabilitatea traseului este compromisă. Deși traseul special pentru vreme de ploaie există, în condițiile de față el nu va aduce îmbunătățiri semnificative, majoritatea opțiunilor (poteci, drumuri late) fiind afectate în egală măsură.

2. Intervențiile în caz de urgență nu se pot efectua în mod corespunzător în condițiile actuale ale traseului. Drumurile utilizate pentru accesul și transportul celor care ar putea suferi accidentări sunt afectate și prezintă riscul ca mijloacele auto de intervenție să rămână împotmolite și să nu poată acorda primul ajutor.

3. Zona de start unde sunt localizate serviciile oferite pe durata evenimentului tuturor participanților și însoțitorilor acestora a fost și ea afectată de ploi și nu oferă confortul necesar și o petrecere plăcută a timpului liber în natură.

4. Deși suntem dornici să desfășurăm evenimente provocatoare, care pot testa limitele fiecăruia dintre concurenți, luând în considerare faptul că ZIUA B se adresează unui număr mare de cicliști, cu abilități și dotări tehnice diferite, pentru siguranța tuturor participanților, mari și mici, cât și pentru oferirea unor experiențe cât mai plăcute și echilibrate, considerăm că decizia de amânare a competiției se justifică din toate punctele de vedere.

5. Temperaturile în ziua de concurs se anunță a fi în jur de 5-7 grade (temp. percepută), ceea ce face mai dificilă și mai puțin plăcută întreaga experiență, atât pe traseu cât și la zona de start / finish, mai ales pentru copii.  

Evenimentul ZIUA B va fi reprogramat pentru o dată ce va fi anunțată în cel mai scurt timp posibil pe RidersClub.ro, pe Facebook & Instagram Riders Club cat si direct, prin newsletter. Aceasta va depinde de avizele necesare și de disponibilitatea tuturor partenerilor și sponsorilor implicați: asistență medicală, comunicații de urgență, transport cu ajutorul camioanelor și logistică, securitate, furnizori de apă, energie, salubritate, asistență tehnică s.a.m.d.

Ridicarea pachetelor de concurs pentru ZIUA B care era anunțată pentru zilele de miercuri și joi, se suspendă, noile date în care se vor putea prelua kit-urile de start urmând să fie comunicate în săptămâna în care va fi reprogramat evenimentul.

Vă mulțumim pentru înțelegere și continuăm aventura Riders Club așa cum ne-am propus, cu experiențe frumoase în natură, cu multă bucurie și bună dispoziție pentru toți participanții!

***

În această situație, referitor la reprogramarea unui eveniment, datorită întregii logistici deja realizate pentru acest eveniment, vă transmitem următoarele informații:

5.5.1.Organizatorul poate decide in orice moment sa reprogrameze un eveniment la o data ulterioara, din motive ce tin de siguranta participantilor sau de buna desfasurare a evenimentului. Parametrii principali ai evenimentului raman neschimbati (ex: tipul si structura curselor, pachet de concurs, locatia de desfasurare, etc.). Toate inscrierile si platile efectuate raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Reprogramarea evenimentului va fi comunicata atat pe site-ul oficial cat si direct, pe e-mailul participantilor inscrisi in eveniment.

5.5.2. In cazul in care un rider solicita retragerea de la evenimentul reprogramat:
a. Daca inscrierea a avut loc in perioada corespunzatoare datei initiale a evenimentului, solicitantului i se va retine din taxa de participare o taxa de administrare de 75 de lei si i se va da un voucher valoric egal cu diferenta pana la valoarea taxei de participare achitata, valabil pana la sfarsitul urmatorului an calendaristic (31 decembrie), numai in situatiile urmatoare:
i. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si
data evenimentului reprogramat este de cel putin 24 zile si solicitarea de retragere este
comunicata organizatorului cu minim 21 de zile inainte de data evenimentului, sau
ii. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si
data evenimentului reprogramat este de cel mult 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului in maxim 3 zile de la data anuntului oficial de reprogramare a evenimentului.
In orice alte situatii diferite de (i) si (ii) de mai sus, taxa de participare nu se returneaza.
b. Daca inscrierea a avut loc dupa redeschiderea inscrierilor pentru evenimentul reprogramat, se aplica regula standard prezentata in sectiunea 5.4 – Retragerea din cursa.

5.5.3. In cazul in care un eveniment este anulat fara a putea fi reprogramat pe parcursul aceluiasi an calendaristic, riderul care a achitat taxa de participare va beneficia de inscriere gratuita la urmatoarea editie a evenimentului.” – Extras din REGULAMENTUL GENERAL RIDERS CLUB