Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B, din 23 aprilie, se reprogrameaza!

21.04.2017 Ziua B
Foto: Daniel Mandache

Competitia ZIUA B doreste sa ofere o reintalnire cu natura, cu prietenii si o experienta frumoasa pentru toata lumea, atat pe traseu, cat si in zona de Start/Finish in urma careia sa adunam amintiri placute.

Cu toate ca echipa noastra a sperat pana in ultimul moment sa nu fie nevoita sa ia aceasta decizie,  va anuntam ca evenimentul ZIUA B, care urma sa se desfasoare duminica, 23 aprilie 2017, in Padurea Cernica-Pantelimon, se va reprograma.

Decizia echipei de organizare are la baza urmatoarele aspecte:

1. Traseul este in acest moment puternic afectat de precipitatiile care au cazut pe parcursul intregii saptamani si care au fost abundente in zona Pantelimon-Cernica. In conditiile in care peste 1.000 de rideri si-au anuntat prezenta la start, iar vremea este in continuare instabila, practicabilitatea traseului este compromisa. Incercarile echipei tehnice de a devia fluxul de ciclisti catre zone mai potrivite nu au adus imbunatatiri semnificative, majoritatea optiunilor fiind afectate in egala masura.
2. Interventiile in caz de urgenta nu se pot efectua in mod corespunzator in conditiile actuale ale traseului. Drumurile utilizate pentru accesul si transportul celor care ar putea suferi accidentari sunt afectate puternic si prezinta riscul ca mijloacele auto de interventie sa ramana impotmolite si sa nu poata acorda primul ajutor.
3. Zona de start unde sunt localizate serviciile oferite pe durata evenimentului tuturor participantilor si insotitorilor acestora a fost si ea afectata de ploi si nu ofera confortul necesar si o petrecere placuta a timpului liber in natura.
4. Parcarea cat si drumul de acces catre aceasta sunt serios afectate, in conditiile actuale masinile riscand sa ramana impotmolite, mai ales in situatia in care se anunta ca ploile vor cadea in continuare in zona.
5. Desi suntem dornici sa desfasuram evenimente provocatoare, care pot testa limitele fiecaruia dintre concurenti, luand in considerare faptul ca ZIUA B se adreseaza unui numar mare de ciclisti, cu abilitati si dotari tehnice diferite, pentru siguranta tuturor participantilor, mari si mici, cat si pentru oferirea unor experiente cat mai placute si echilibrate, consideram ca decizia de amanare a competitiei se justifica din toate punctele de vedere.

Evenimentul ZIUA B va fi reprogramat pentru o data ce va fi anuntata in scurt timp pe www.ridersclub.ro. Aceasta va depinde de avizele necesare si de disponibilitatea tuturor partenerilor si sponsorilor implicati: asistenta medicala, comunicatii de urgenta, transport cu ajutorul camioanelor si logistica, servicii de catering, prezenta reprezentantilor sponsorilor, securitate, furnizori de apa, energie, salubritate, asistenta tehnica s.a.m.d.

Ridicarea pachetelor de concurs pentru ZIUA B care era anuntata pentru vineri, 21 aprilie, se suspenda, noile date in care se vor putea prelua kit-urile de start urmand sa fie comunicate in saptamana in care va fi reprogramat evenimentul.

Va multumim pentru intelegere si continuam aventura Riders Club asa cum ne-am propus, cu experiente frumoase in natura, cu multa bucurie si buna dispozitie pentru toti participantii!

***
In aceasta situatie, referitor la reprogramarea unui eveniment, datorita intregii logistici deja realizate pentru acest eveniment, va transmitem urmatoarele informatii:

5.5.1.Organizatorul poate decide in orice moment sa reprogrameze un eveniment la o data ulterioara, din motive ce tin de siguranta participantilor sau de buna desfasurare a evenimentului. Parametrii principali ai evenimentului raman neschimbati (ex: tipul si structura curselor, pachet de concurs, locatia de desfasurare, etc.). Toate inscrierile si platile efectuate raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. Reprogramarea evenimentului va fi comunicata atat pe site-ul oficial cat si direct, pe e-mailul participantilor inscrisi in eveniment.

5.5.2. In cazul in care un rider solicita retragerea de la evenimentul reprogramat:
a. Daca inscrierea a avut loc in perioada corespunzatoare datei initiale a evenimentului, solicitantului i se va retine din taxa de participare o taxa de administrare de 45 de lei si i se va da un voucher valoric egal cu diferenta pana la valoarea taxei de participare achitata, valabil pana la sfarsitul urmatorului an calendaristic (31 decembrie), numai in situatiile urmatoare:
i. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si
data evenimentului reprogramat este de cel putin 24 zile si solicitarea de retragere este
comunicata organizatorului cu minim 21 de zile inainte de data evenimentului, sau
ii. Daca perioada intre data anuntului oficial cu privire la reprogramarea evenimentului si
data evenimentului reprogramat este de cel mult 24 zile si solicitarea de retragere este comunicata organizatorului in maxim 3 zile de la data anuntului oficial de reprogramare a evenimentului.
In orice alte situatii diferite de (i) si (ii) de mai sus, taxa de participare nu se returneaza.
b. Daca inscrierea a avut loc dupa redeschiderea inscrierilor pentru evenimentul reprogramat, se aplica regula standard prezentata in sectiunea 5.4 – Retragerea din cursa.

5.5.3. In cazul in care un eveniment este anulat fara a putea fi reprogramat pe parcursul aceluiasi an calendaristic, riderul care a achitat taxa de participare va beneficia de inscriere gratuita la urmatoarea editie a evenimentului.” – Extras din Regulamentul privind organizarea competitiilor Riders Club.

Pentru detalii suplimentare sau observatii va rugam sa ne scrieti la: ridersclub@mpg.com.ro.