Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B - cum se ajunge la zona de start

3.04.2015 Ziua B

La doar 4 kilometri de Bucuresti, padurea Cernica este una dintre cele mai accesibile destinatii pentru practicarea MTB-ului, din zona Capitalei, unde va puteti rupe foarte usor de monotonia urbana.
 
Pentru ca anul acesta zona de start este una noua, ca sa ajungeti la fix v-am pregatit aici harta rutiera, cu 3 variante de acces, ce pot fi utilizate atat pentru a ajunge cu masina proprie, cat si cu bicicleta. Cea mai simpla varianta de a ajunge la zona de start din Bucuresti este sa iesiti pe soseaua Pantelimon, sa continuati pe bulevardul Biruintei, din orasul Pantelimon, catre Branesti. Imediat dupa fabrica de bere Tuborg, dupa podul peste soseaua de Centura, faceti dreapta intrand pe bretea apoi, in intersectia cu soseaua de Centura, virati la stanga, catre Sud. Dupa aproape 8 km pe soseaua de Centura, in intersectia cu soseaua Cernica, imediat dupa fosta fabrica de paine Titan, virati la stanga, pe DN 301 si mentineti directia aproximativ 650 m, pana la intersectia cu strada Strandului - in dreptul acesteia veti gasi un indicator mare Phoenix Cernica, unde faceti dreapta, apoi continuati deplasarea in linie dreapta pana se va bloca drumul. Odata ajunsi in zona de start, va rugam sa respectati indicatiile voluntarilor responsabili de parcare.
 
Pentru cei care vin din directia Constanta harta de acces poate fi consultata aici, iar cei care vin dinspre Brasov pot ajunge la start cu ajutorul hartii disponibile aici.
 
Cadrul natural este unul spectaculos, iar facilitatile oferite de Complexul Phoenix Cernica sunt multiple. Astfel ca, daca v-ati propus un weekend intreg de relaxare, aveti posibilitatea sa va cazati in incinta parcului de aventura. Mai multe detalii puteti obtine accesand phoenixcernica.ro
 
Pe 18 aprilie toate bicicletele sunt asteptate in Cernica, la ZIUA B!