Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B 2020 – Escapada in mijlocul naturii, experiente inedite si prietenie

27.02.2020 Ziua B

Dupa 7 editii de succes, ultimele Sold-Out, ZIUA B revine in prim plan si anunta startul inscrierilor pentru a 8-a editie, care va avea loc pe 12 aprilie 2020, intr-o noua locatie spectaculoasa, la Campina, oras aflat la o ora distanta de Bucuresti. Invitatia de participare este adresata tuturor riderilor, profesionisti sau amatori, si vine la pachet cu noi discipline de Cyclo-Cross si e-MTB. Nu vor lipsi nici cursele adresate micilor biciclisti, pe trasee adaptate acestora, varsta minima de participare fiind de 5 ani.

Responsabilitatea sociala si grija pentru mediu sunt factorii determinanti ai deciziei de relocare a evenimentului ZIUA B pentru editia 2020. In conditiile unei evolutii periculoase a Pestei Porcine Africane (PPA) pe toata aria impadurita a judetului Ilfov si ca urmare a interzicerii organizarii de evenimente sportive sau culturale care traverseaza aceste zone, ne adresesam intregii comunitati pentru a sustine eforturile autoritatilor si respectarea directivelor Europene de a pune capat expansiunii PPA, prin oprirea integrala a accesului in zonele contaminate. In ciuda inchiderii a peste 2.400 de focare, impactul la nivel economic si social este semnificativ, peste 500 de focare fiind inca deschise, mistretii si raspandirea prin neglijenta ca urmare a accesarii zonelor de padure contaminate fiind principalele cauze ale evolutiei curente. 

Startul inscrierilor vine si cu o veste buna pentru cei care isi fac planurile din timp! Primele 180 de locuri sunt disponibile cu o taxa de participare speciala de 95 lei. Va asteptam sa redescoperiti bucuria pedalarii in natura si verdele crud al primaverii, intr-o locatie si pe trasee noi, accesibile oricarui ciclist:

  • Traseul Standard (40 km / 700 m diferenta de nivel),
  • Traseul Scurt / Family (12 km / 220 m diferenta de nivel).

Multumim sponsorilor si partenerilor care ne sprijina pentru implementarea unei experiente deosebite, in special Primariei Campina si tuturor autoritatilor locale care vor fi implicate in eveniment. Partenerul media oficial al intregului sistem Riders Club este Virgin Radio iar sponsorii confirmati pana la acest moment, sunt: Decathlon, Sport Bike, Barilla, GoldNutrition si Organic India. Continuam parteneriatul cu Freerider.ro si Ambulanta de Biciclete. Bike FM si biciclistul.ro ne vor sprijini si anul acesta in comunicarea evenimentului.

Start sezon – Start ZIUA B 2020! Ne vedem acolo.