Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B 2019, aventura MTB cu 1.100 de rideri

9.04.2019 Ziua B

Cei 1.100 de rideri au avut parte de o aventura MTB energica si intensa la competitia ZIUA B sustinuta de Barillaconcurs “SOLD-OUT” care a avut loc pe 7 aprilie 2019 in padurea Cernica-Pantelimon si imprejurimile sale. Aflat la cea de a 7-a editie, la eveniment s-a creat o atmosfera deosebita la zona de start, atmosfera generata in mare masura de entuziasmul inceputului de sezon. Concurentii mari si mici au avut ocazia de a explora pe doua roti trasee frumoase in natura de 19 km si 38 km. Rutele au fost accesibile tuturor, iar vremea a fost perfecta pentru MTB.

Dupa cursele de ciclism concurentii au primit medalia de Finisher si s-au relaxat in zona de Start/ Finish, amenajata in interiorul Extreme Park Cernica, beneficiind de toate facilitatile puse la dispozitie de echipa MTB Academy & MPG.

La festivitatea de premiere cei mai rapizi ciclisti care au cucerit podiumul, s-au bucurat de premii oferite de Thule, Stone Feet, GoldNutrition, Drag Bike, Ambulanta de Biciclete – AmBike si MTB Academy, de medalii si diplome.

Rezultatele editiei a 7-a a concursului ZIUA B pot fi consultate online pe pagina competitiei de pe www.ridersclub.ro – click aici.

Participantii adulti au avut ocazia sa castige premii si la tombola de la finalul evenimentulului, ce au constat in: revizie all inclusive de la Ambulanta de biciclete, un pachet MultiVitamin oferit de GOLD NUTRITION, un Cycling Computer EDGE 130 oferit de GARMIN si un aparat de spalat Easy Aquatak Bosch 110. Cei mici au avut o tombola speciala in cadrul careia s-au oferit: o casca de bicicleta Drag Bike, un ghiozdan Riders Club si doua sedinte de personal training MTB Academy. Toti cei prezenti la eveniment (inclusiv spectatorii) au putut participa la o tombola speciala ce a avut ca premiu un beach bike de la Drag Bike.

Reamintim faptul ca evenimentul a fost limitat la 1.100 de participanti si a fost declarat “SOLD-OUT” joi, 4 apriliei a.c. pentru ca experienta tuturor sa fie placuta, iar cursele sa se desfasoare in conditii de siguranta din punct de vedere al organizarii.

Dorim sa sa le multumim reprezentantilor sponsorilor si partenerilor pentru eforturile depuse pentru ca evenimentul sa poata asigura serviciile si beneficiile anuntate. Evenimentul a fost sustinut de Barilla. Partenerul oficial de hidratare al evenimentului a fost Gatorade, in timp ce in timp ce BOSCH si Whilrlpool ne-au sprijinit in calitate de sponsori oficiali. ZIUA B si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, ORGANIC INDIA, Profructta, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert si Farmacia ALPHEGA, carora le transmitem multumiri speciale. Ziua B s-a bucurat si de suportul partenerilor FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete,  Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, TOTAL GAMA PROD, THULE, Stonefeet, Aleo, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.

Sustin competitiile de ciclism si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Virgin Radio – Radioul oficial, alaturi de partenerul media Biciclistul.ro.

Va asteptam la urmatoarele curse din calendarul Riders Club 2019!