Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Wim Bosman, sponsor oficial si pentru Comana Park Trophy

14.10.2013 Comana Park Trophy

Tot necesarul de organizare al concursului Comana Park Trophy va fi transportat in perfecta siguranta de partenerul logistic Riders Club, Wim Bosman. De asemenea, bicicletele concurentilor ce opteaza pentru acest serviciu, vor fi transportate in camioanele Wim Bosman, ce vor fi echipate cu un sistem special de fixare a furcii fata.

Wim Bosman este un cunoscut furnizor de servicii logistice, care a fost infiintat in 1963, in Olanda. De atunci Wim Bosman s-a extins in 9 tari europene, avand peste 1600 de angajati. Misiunea Wim Bosman este: "Sa fim recunoscuti de catre clientii nostri ca si furnizor preferat, oferind solutii logistice personalizate". In Romania, Wim Bosman este prezenta din 1992 si ofera o intreaga gama de servicii. Compania, sustinuta de o puternica retea de distributie, ofera solutii integrate de depozitare, transport si distributie, specifice fiecarui client in parte. Mai multe detalii despre serviciile Wim Bosman, puteti consulta aici: http://www.wimbosman.ro/.