Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Whirlpool Romania sustine pasiunea membrilor Riders Club

9.03.2016 Ziua B

 
Whirlpool Romania promoveaza sanatatea prin miscare si prin mentinerea unui echilibru de viata sanatos, asadar se va implica in acest an in sustinerea pasiunii pentru ciclism a membrilor Riders Club.
 
In cadrul sistemului de ciclism dedicat amatorilor, Whirlpool Romania va lua parte la competitii in calitate de sponsor. Si cum dorinta este aceea de a ne mentine tuturor o stare de bine, Whirlpool Romania ne va oferi informatii despre cele mai eficiente produse din gama, dedicate intregii familii.
 
Electrocasnicele Whirlpool raspund nevoilor consumatorilor prin tehnologii moderne si acoperirea unor nevoi variate. Fie ca aveti nevoie sa va asigure o prospetime de lunga durata, cu mai putine alimente irosite, fie ca vreti sa aveti vase curatate si uscate rapid, dorinta va este indeplinita. Daca va doriti ca petrecerea timpului in bucatarie sa fie mai eficienta si gatitul sa devina mai creativ, si asta printr-o singura atingere, sau hainele sa fie spalate si usucate „ca prin minune” intr-un mod eficient, atunci... electrocasnicele Whirlpool va ofera toate solutiile. 
 
Spor la pedalat, concurat pentru podium si la... shopping!