Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Voluntarii, elfii nostri

27.03.2014 Ziua B

E atat de cald si atat de ... aprilie si, totusi, in jurul nostru s-au adunat zeci de elfi din Brigada de Voluntari si Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU) care si anul acesta vor veni alaturi de noi, sa ne ajute.

Iar ajutorul lor se va dovedi, suntem convinsi, ca si anul trecut, nepretuit. Pentru ca nu e deloc putin lucru sa faci ca totul sa mearga struna pe un parcurs de zeci de kilometri.

Am spus deja ca Ziua B inseamna 3 trasee, 4 paduri, 12 kilometri de carari care te poarta pe langa 5 lacuri sau, mai tehnic: 4 puncte de alimentare, 3 puncte de asistenta tehnica BikeXpert, 4 puncte de asistenta medicala si de interventie.

Iar cum la primul eveniment din calendarul Riders Club 2014 si-au anuntat deja participarea peste 1.200 de rideri, evident ca avem nevoie de multe, multe ajutoare. Si vom avea mica armata. 100 de voluntari vor fi la start/finish, pe trasee, la punctele intermediare.

O sa ii vedeti peste tot si o sa ii recunosteti usor. Sunt tineri, entuziasti si plini de dorinta de a va ajuta sa va bucurati din plin de bucuria de a pedala la Ziua B.

Multumim, Brigada de VoluntariMultumim, ASVSU!