Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Va mai amintiti de editia 2018?

1.03.2019 Ziua B

S-au deschis inscrierile pentru unul din cele mai populare evenimente din calendarul Riders Club, ZIUA B, cursa ce aduce an de an la start un numar record de participanti, dar si o asistenta numeroasa, formata din familiile si prietenii concurentilor.
 
Zona padurii Cernica-Pantelimon, aria in care se va desfasura competitia ZIUA B, reprezinta un cadru natural de exceptie, o reala atractie pentru orice rider dornic sa se refugieze primavara in zone pline cu verdeata si sa se elibereze de aglomeratia urbana.
 
Pentru a va reaminti cum a fost la editia anterioara, dar si pentru un plus de inspiratie in caz ca nu ati mai participat, va invitam sa va delectati cu imagini de la fata locului, realizate in 2018. Avem poze realizate de fotografi talentati si pasionati precum: Ovidiu Salavastru, Brindusa Mutoiu - partea 1 si partea a 2-a, Traian Olinici, George Mitrea – partea 1 si partea a 2-a, MC Photography si Laurentiu Bogdan
 
Pe 7 aprilie 2019 va pregatim o experienta de exceptie din seria ZIUA B!