Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Urmeaza Topoloveni Summer Tour!

6.06.2021 Topoloveni Summer Tour

Dupa o perioada in care am avut parte doar de antrenamente si curse neoficiale intre prieteni, luam startul in forta in 2021 in primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competitie plina de amintiri frumoase si zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflata la a sasea editie. Debutul inscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar inregistrarile se vor incheia pe 1 iulie. 
Startul evenimentul se va da, ca de obicei, din centrul orasului Topoloveni, duminica, 4 iulie, iar traseul se va intinde prin padurile si dealurile Argesului, cu o trecere spectaculoasa prin paraul Carciov, spre deliciul fotografilor :). 
La eveniment vor fi deschise atat curse Elite, cat si competitii clasice de amatori, impartite pe niveluri de dificultate. Bineinteles, nu putem sa lasam deoparte cursele special dedicate copiilor intre 5-13 ani, alaturi de insotitorii lor inscrisi in tura de Agrement. Noutatea mult asteptata este cursa E-MTB Open, masculin si feminin, care este primita de noi cu bratele deschise si unde speram sa se formeze in timp, o competitie acerba. 

La Topoloveni Summer Tour va asteptam sa incercati traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) si traseul E-MTB Open (40 km), acestea fiind adaptate indemanarii oricarui rider. 

 
Situatia pandemica: 
Asa cum este impus de catre autoritati in astfel de cazuri, toata lumea va trebui sa poarte masca, in zona de start/ finish. Participantii la competitie vor putea renunta la masti imediat ce vor lua startul.  

 

Alegeti cursa potrivitaiar noi va asteptam la start cu multa voie buna!