Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

URBAN TRAIL XCC, o portie dubla de adrenalina!

16.02.2015 Urban Trail XCC

In asteptarea deschiderii sezonului, Riders Club propune o intrecere in forta, intr-o cursa iesita din tiparele clasice ale competitiilor de mountain bike.

Pe 15 martie, se da startul la URBAN TRAIL XCC, pe un traseu scurt dar solicitant, care a fost conceput la un nivel tehnic superior pentru a oferi riderilor dornici de aventura o portie dubla de adrenalina. La aceasta se adauga atmosfera incendiara si locatia primitoare si accesibila, complexul expozitional ROMEXPO, din Bucuresti, care garanteaza spectaculozitatea acestui eveniment.

Concurentii vor trece prin numeroase incercari ce combina zeci de urcari si coborari, iar indemanarea le este provocata de viraje stranse. Structura metalica va indemna la viteza, subliniind senzatia de cursa urbana, iar caracteristicile acustice ale zonei nu vor face decat sa incinga atmosfera. Finalizarea cursei presupune parcurgerea de trei ori a traseului de 4 kilometri. Dar nu toti riderii se vor putea lauda cu aceasta performanta deoarece intrarea intr-o noua tura nu va mai fi posibila dupa ce primul dintre concurentii inscrisi intr-o cursa specifica (ex: Masculin | Nivel 3) va trece linia de sosire. Este o regula ce sporeste putin tensiunea pentru riderii amatori, dar evenimentul este dedicat sportului intr-o atmosfera generala de relaxare si distractie.

La URBAN TRAIL XCC acest spirit sportiv provocat de competitie va fi sustinut si de incurajarile si admiratia vizitatorilor prezenti la prima editie a Expo Sport si Agrement, in cadrul careia se desfasoara acest eveniment inedit.