Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Unde ne cazam pentru VLC Mountainbiking

6.08.2015 VLC Mountainbiking

La doar o saptamana de la Dumbrava cu Margaritar Riders Club va propune o noua aventura MTB, de aceasta data in judetul Valcea, cursa intitulata VLC Mountainbiking.
 
Competitia programata pe 15 august in Muntii Latoritei, vine cu trei trasee superbe si provocatoare, de 19, 40, respectiv 71 de km. Startul se da din apropiere de localitatea Malaia, asezata in nordul judetului Valcea, la 24 km de varsarea raului Lotru in Olt. Zona in care se va tine competitia Riders Club este strajuita la Sud de Muntii Capatanii, la Nord de Muntii Lotrului, la Est se invecineaza cu orasul Brezoi, iar la Vest, cu localitatea Voineasa. 
 
Astfel, competitia de la jumatatea lui august este o ocazie perfecta de a admira in tihna frumusetile zonei si de a profita de un weekend intreg de relaxare la munte. Veti avea ce povesti prietenilor, dar le puteti lansa si invitatia de a va urma in aceasta incursiune cicloturistica.
 
Posibilitatile de cazare locale sunt generoase si va invitam sa le analizati si sa alegeti care dintre ele se potriveste mai bine cu dorintele voastre, detalii putand fi accesate aici.
 
Va asteptam la VLC Mountainbiking sa va bucurati de o adevarata aventura!