Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Unda verde la inscrieri in competitia La Broaste, editia a 5-a!

23.03.2017 La Broaste
Foto: Ovidiu Salavastru
 
Deschidem drumul unei noi aventuri pe doua roti intr-un cadru de poveste! A doua competitie din calendarul Riders Club cheama la start toti ciclistii dornici sa se piarda in farmecul naturii imbracate in verde viu in zona Sitaru – Caldarusani, din apropierea Capitalei. Cea de-a cincea editie a competitiei La Broaste se va desfasura pe 27 mai, iar inscrierile sunt deschise!
 
Inregistrarea in concurs se face pe pagina de eveniment, iar cei care doresc sa achite taxa minima de 75 de lei trebuie sa stie ca aceasta este disponibila pana pe 2 aprilie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 89 de lei, valabila pana pe 27 aprilie, urmand sa creasca progresiv la 99 de lei pana pe 21 mai. In saptamana evenimentului tariful va fi de 119 lei de persoana. Pentru copii, taxa de participare este unica, respectiv e 45 de lei de persoana, indiferent de momentul platii.
 
Nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului La Broaste, iar numarul de locuri disponibile este limitat la 1.200. Asadar, va sfatuim sa va grabiti si sa va rezervati un loc la pretul cel mai bun.
 
Va asteptam cu mare pofta de aventura la start, pe 27 mai!