Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Un nou traseu la Ziua B

16.02.2015 Ziua B
Foto: Daniel Mandache

A doua editie a maratonului Ziua B vine cu o locatie de start spectaculoasa, care include mai multe servicii, fiind mult mai accesibila pentru toti participantii.

Riderii vor porni din dreptul Parcului Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, se vor deplasa apoi pe strada Strandului, din orasul Pantelimon, si vor intra pe  DJ301. Concurentii vor fi escortati  si vor inainta pe DJ301 in directia Cernica, din dreptul strazii Strandului, pe o distanta de 1,5 km, pana in dreptul strazii Manastirii, unde vor traversa si vor intra in Padurea Cernica.

Ciclistii isi vor continua deplasarea prin Padurea Cernica pana in apropierea trecerii pe sub autostrada A2, cu 1,5 km inainte de intrarea in Tanganu, unde vor traversa DJ301 deplasandu-se in continuare catre Tanganu pe o poteca adiacenta autostrazii A2. Urmeaza traversarea podului dintre strada Bizantului si DC 55, apoi deplasarea pe digul Lacului Cernica, traseul luand directia catre satul Caldararu si continuand pe ruta soseaua Independentei - strada Nucilor, pana la intrarea in Padurea Cernica.

Cursa din Padure Cernica – Pantelimon de la Ziua B este pusa mult mai bine in valoare la aceasta editie, cu elemente atractive care sa ofere o noua experienta  riderilor si sa exploateze resursele naturale ale zonei. Prin frumusetea cadrului natural dar si a locatiei excelente de petrecere a timpului liber si pentru rude, prieteni sau colegi, evenimentul va oferi o experienta unica tuturor participantilor in intregul ei ansamblu.