Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile de inscrieri la Topoloveni Summer Tour

13.06.2017 Topoloveni Summer Tour

Peste 4 zile, toti riderii dornici de mountain bike la superlativ se vor gasi pedaland pe dealurile Argesului in cautarea unei experiente deosebite la una dintre cele mai asteptate competitii din calendarul Riders ClubTopoloveni Summer Tour! Traseele alese de Razvan Juganaru strabat dealuri cu paduri dese, ferite de caldura lunii iunie, poteci late si numai bune de gonit in viteza, cu urcari si coborari tehnice, ce le vor rasplati din plin dorinta de aventura. 

Sambata, 17 iunie, la ora 10:30, ne intalnim in centrul orasului Topoloveni unde va fi amenajata zona de Start/Finish si vom da frau liber aventurii pe cele doua trasee: Scurt - 20 km, pentru incepatori si cursele Family, unde varsta minima de inscriere pentru copii e de 5 ani, si Standard - 40 km, pentru cei mai experimentati si rezistenti, dornici sa cucereasca noi culmi.

Cei mai rapizi participanti se vor bucura de premii in bani, cuprinse intre 100 si 600 de lei, in functie de categoria de concurs, de vouchere valorice acordate de SUUNTO, de vouchere discount oferite de BikeXpert si de AmBike, precum si abonamente de 1 luna la Daimon Wellness Club, premii in produse de la DRAG Bike si sedinte gratuite la MTB Academy si de medalii de podium si diplome. Si ceilalti rideri vor avea sansa sa plece acasa cu unul dintre premiile oferite la tombola, la finalul evenimentului.

Inscrierile in concurs mai sunt deschise online pana joi, 15 iunie, si se fac pe pagina dedicata competitiei de pe www.ridersclub.ro. In ziua evenimentului se vor putea face inscrieri doar in limita locurilor disponibile si la un pret special.

Cea de a 3-a editie a competitiei Topoloveni Summer Tour  este sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, si de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Barilla, precum si de sponsorii MTB Academy, Prima Market, BikeXpert, SUUNTO, DRAG Bicycles, Daimon Wellness Club, RENANIA si iNES Group. Partenerii evenimentului sunt FreeRider.ro, Primaria Orasului Topoloveni si Casa de Cultura „Preot Ion Ionescu”.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, partenerul Registrul de Biciclete, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Antena 1 Pitesti, Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Jurnalul de Arges, Romania Pozitiva, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro si blogul 188bmp.com. Itsy Bitsy FM sustine cursele Family, la care participa impreuna copii si adulti.

Va asteptam la Start cu forte proaspete si pasiune pentru MTB!