Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile de inscrieri la Campulung

11.07.2017 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Alin Virsescu
 
In 15-16 iulie urmeaza un weekend sportiv la superlativ, la Campulung. Pe cat de mare este provocarea, pe atat de mare va fi rasplata, iar aici nu vorbim doar de traseele superbe si provocatoare, ci si de premiile puse in joc de organizatori. Este vorba ce cele doua curse de exceptie, una sambata - MTB Academy Cup, cealalta duminica - Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, puse in scena de Razvan Juganaru si MPG. 
 
MTB Academy Cup, pentru prima data in calendarul Riders Club, reprezinta a 3-a etapa a Cupei Nationale de XCO, dedicata atat riderilor profesionisti, cat si participantilor amatori, gata sa ia cu asalt un traseu tehnic, variat si rapid, marca Razvan Juganaru. La MTB Academy Cup se pun in joc puncte importante pentru Clasamentul General Final al Federatiei Romane de Ciclism, in timp ce amatorii au ocazia perfecta de a trai experienta unei curse profesioniste.
La MTB Academy Cup inscrierile raman deschise pana miercuri, 12 iulie inclusiv, inregistrarea la fata locului nefiind disponibila. Totusi, inscrierile sunt posibile si dupa inchiderea inregistrarilor online, doar in ziua de vineri, 14 iulie, in intervalul dedicat procedurii de validare a inscrierilor, pana la orele 20:00.
 
Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, eveniment aflat la editia a 5-a, atrage, ca de fiecare data, sute de rideri pasionati de cursele de munte. Daca nu v-ati inscris inca, mai aveti posibilitatea de a va inregistra online pana joi – 13 iulie inclusiv, data pana la care veti putea achita 119 de lei. Inscrierile sunt posibile si in ziua evenimentului, la fata locului, la pretul de 130 de lei, in limita locurilor disponibile.
 
Va asteptam la Campulung pentru un weekend plin de MTB!