Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile de inscrieri

23.06.2017 Livada cu Ciresi

 
Aflat la editia a 4-a, evenimentul Livada cu Ciresi promite sa ofere o experienta interesanta de MTB, pe traseele realizate de Adi Nitu si echipa sa in apropiere de Paulesti (Prahova).
 
Cei care au participat la editiile anterioare pot sa confirme faptul ca itinerariile de la Paulesti ofera oricarui pasionat de MTB senzatii deosebite, cu acele portiuni solicitante, poteci numai bune de gonit in viteza si coborari euforice. Livada cu Ciresi va propune o experienta perfecta in natura atat datorita locatiei atractive, cat si ofertei largi de servicii si beneficii.
 
Daca nu v-ati inscris inca, puteti sa mai profitati de o taxa redusa de participare pana duminica, 25 iunie, inclusiv, data pana la care veti putea achita 99 de lei.
 
De luni, 26 iunie, taxa va creste la 119 de lei, iar la fata locului inscrierea va costa 130 de lei. Pentru copiii pasionati de ciclism, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, taxa de participare este unica si este in valoare de 45 de lei de persoana.
 
Este important sa stiti ca traseele pentru copii sunt complet separate de cele de adulti, programul prevazand ca participantii de pe traseul Family sa ia startul la ora 09:00.
 
Inscrierile online sunt deschise pana pe 29 iunie.
 
Va asteptam la Paulesti cu mult chef de distractie!