Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele curse din calendarul 2023 se apropie

4.09.2023

Vă mai aduceți aminte luna aprilie a acestui an? Ploile și frigul care au amânat începerea sezonului? Ei bine în curând ne pregătim să închidem acest sezon. Mai sunt două curse - Trofeul Lupii Dacilor și campionatele XCO și XCE și ...Haiduci și Domnițe - și 2023 va fi un an bun de lăudat pe social media cu ajutorul pozelor și experiențelor.
 
Anul acesta am crescut cu voi și datorită vouă, pentru că voi ne-ați spus ce poate fi făcut mai bine și noi am reușit să facem acele lucruri, dar nu vrem să ne oprim aici, mai ales pentru că am văzut că se poate.
 
Urmează pe 24 septembrie, poate cea mai frumoasă cursă și poate cea mai grea, din calendarul Riders Club. Frumoasă este pentru că peisajul din zona Câmpulung este senzațional și traseul profită, indiferent de lungime, de această frumusețe. Este greu pentru vorbim de diferențe de nivel și cunoștințe tehnice mai profunde decât la restul curselor din calendar.
 
TOTUȘI am reușit să găsim acel ceva care să facă cursele potrivite și pentru cei care nu știu tot, dar vor să învețe și își testează limite. Toți vor putea face asta pentru că avem asistență medicală în zonele delicate, am modificat bucăți care pot și s-au dovedit periculoase, am păstrat treceri prin apă și nu lipsesc zonele de viteză sau urcările în care se vede cine are ‘picioare’.
 
Deși am făcut această descriere care poate speria pe unii în fiecare ediție din 2013 până în 2022, au fost din ce în ce mai mulți care au venit la start. Ediția din acest an nu face excepție! Nu mai sunt multe locuri ...apropos!
 
Finalul sezonului va fi o sărbătoare, la Moara Vlăsiei (Pădurea Surlari). Haiducii, evident, vor avea în grijă Domnițele pe trasee care să te lase să te bucuri, cum se cuvine, de grătarul de la final. Nu spunem mai multe despre ce va fi acolo pentru că mai întâi aveți bucuria de la Câmpulung de savurat. Vă spunem doar atât ...tot ce face ca o cursă Riders Club să fie una frumoasă este valabil și în cazul Haiduci și Domnițe. În plus, ca orice final, va avea ceva special.
 
Spor la pedalat și fiți pregătiți ...pentru un 2024 plin de surprize!