Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trofeul Muscelului, trasee cu de toate

13.07.2013 Trofeul Muscelului
Priveliste de pe traseul Trofeului Muscelului

Trofeul Muscelului, a saptea competitie din calendarul Riders Club, a reunit la Campulung aproape 250 de ciclisti dorinici sa traverseze renumitele muscele din partea de N-E a judetului Arges. Relieful variat al zonei (deal, podis si munte), dar si  tehnicitatea traseului conceput de Razvan Juganaru i-au pus la incercare atat pe riderii de pe traseul scurt (27 de Km), cat si pe cei mai experimentati, care au alergat 54 de Km. Desi dificile, traseele au fost o provocare inedita si apreciata de cei mai multi.

Vezi aici rezultatele complete de la Trofeul Muscelului!

Si pentru ca evenimentul a coincis cu perioada in care se sarbatoresc Zilele Municipiului Campulung, organizatorii s-au gandit sa transforme competitia de ciclism intr-o sarbatoare accesibila  tuturor. Prin urmare, pe bicicleta au urcat nu numai adultii, ci si copiii. Pentru cei mici (3-14 ani) s-a dat un start separat, pe un traseu special, pe care copiii au pedalat plini de energie si zambete.

Pentru o noua experienta energizanta, te invitam  saptamana viitoare, pe 20 iulie, la Caldarusani Adventure!