Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Tricoul oficial pentru Livada cu Ciresi, lansat

28.06.2016 Livada cu Ciresi

Livada cu Ciresi sta sa inceapa in cateva zile, iar tricoul oficial a fost lansat, astfel incat sa va puteti completa colectia de rider cu exemplarul creat special pentru cursa din 2 iulie. 
 
Daca v-ati inscris la eveniment, veti primi automat in pachetul de concurs tricoul competitiei, care este produs din bumbac 100%.  Acesta este de culoare neagra si are inscriptionata cu alb emblema concursului.
 
Pentru maratonul de la Paulesti pachetele de start se ridica in zilele de joi, 30 iunie, intre orele 14:00 si 19:00, respectiv vineri, 1 iulie, intre orele 14:00 si 19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului precum si cei care se vor inscrie la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 07:30-10:00.
 
Va asteptam la Livada cu Ciresi, in tricoul oficial!