Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Tricoul oficial pentru 4 Pedale a fost lansat

22.08.2016 4 pedale

 
Pe 27 august este programata competitia 4 Pedale, iar tricoul oficial oferit cu sprijinul Barilla a fost lansat, astfel incat sa va puteti completa colectia de rider cu exemplarul creat special pentru singura cursa de stafeta din calendarul Riders Club. 
Daca v-ati inscris la eveniment, veti primi automat, in pachetul de concurs, tricoul competitiei, care este produs din bumbac 100%. Acesta este bleu, avand inscriptionata emblema concursului cu albastru si alb.
 
In zilele de joi - 25 august, respectiv vineri – 26 august, in intervalul 14:00 – 19:00, pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Sambata, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul de inregistrare de catre participantii care au resedinta in afara Bucurestiului. 
 
Va asteptam la 4 Pedale, in tricoul oficial!