Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trei fotografi premiati de Nikon dupa concursul de la ZIUA B!

27.04.2015 Ziua B

Momente de concentrare, de adrenalina, dar si de bucurie au fost surprinse in mii de imagini cu ajutorul fotografilor prezenti la concursul de ciclism ZIUA B, care a avut loc pe 18 aprilie 2015, in padurea Cernica.

Pasionatii de fotografie care au participat la concursul lansat impreuna cu partenerul Nikon pentru cea de a treia editie a maratonului ZIUA B si au incarcat o fotografie prin aplicatia „Sunt SPRINTEN!”, instalata pe pagina Facebook a evenimentului, in perioada 18-22 aprilie, au fost jurizati de redactia Nikonisti.

Astfel in urma concursului, fotografiile de actiune declarate castigatoare la editia a 3-a a competitiei ZIUA B sunt ale urmatorilor fotografi participanti:

  • Locul I - Dragos Ticu,  care va fi rasplatit cu premiul cel mare, respectiv un aparat foto NIKON COOLPIX AW130;
  • Locul II – Daniel Adrian Mandache, care a primit votul publicului si se va putea bucura de un troller SUNT CALATOR;
  • Locul III - Mihai Panait, care a primit votul publicului si se va bucura bucura de un troller SUNT CALATOR.

Castigatorii concursului SUNT SPRINTEN de la ZIUA B, din 18 aprilie, vor fi anuntati prin e-mail cu privire la premiul castigat. Pentru a putea intra in posesia premiilor, toti castigatorii sunt rugati sa trimita pe adresa de email nikonexpo@skin.ro un mesaj cu numele, adresa, numarul de telefon si o copie dupa cartea de identitate.  Castigatorii din Bucuresti vor ridica premiul de la sediul organizatorului, respectiv SC SKIN MEDIA SRL, str. Ocna Sibiului nr. 46-48, Bucuresti, in termen de 30 de zile de la incheierea concursului. Castigatorii cu domiciliul in alte localitatiti pot opta pentru transportul prin curier. Costurile transportului prin curier vor fi asigurate de catre organizator, iar premiile vor fi expediate in maximum 30 de zile de la incheierea concursului.

Pe 30 aprilie vom anunta si cine este castigatorul concursului pentru cea mai frumoasa galerie foto, in urma transmiterii albumelor realizate de fotografii prezenti la eveniment in atentia echipei MPG.

Pana atunci, aveti ocazia sa vizionati galeriile de fotografii si sa le apreciati prin cat mai multe “Likes”.

Ii felicitam pe castigatori si pe toti fotografii care au fost alaturi de noi la editia a treia a competitiei ZIUA B si le multumim pentru participare si pentru ca ne-au incantat cu talentul lor!