Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Traseul final pentru Ziua B

28.03.2014 Ziua B

Sub semnul Primaverii care a pus deja stapanire pe natura, am definitivat traseul pentru Ziua B si vi-l prezentam pe pagina de eveniment. Traseul initial a fost modificat ca urmare a restrictiilor comunicate de autoritati in procesul de avizare a evenimentului.

Pe hartile de eveniment se pot regasi si cele mai importante detalii legate de pozitionarea punctelor de control (CP), punctelor de alimentare (PA), punctelor de intermediare (PI), pozitionarea truselor tehnice BikeXpert si localizarea punctelor de interventie de urgenta ASVSU. Hartile in format JPG pot fi descarcate de mai jos sau din sectiunea Traseu, de pe pagina evenimentului Ziua B:

Recomandam sa nu parcurgeti traseul in afara concursului, avand in vedere ca pe teren inca se fac pregatiri si exista zone care necesita poduri de trecere, aflate inca in lucru. Curatarea si marcarea traseului vor fi definitivate in ziua premergatoare evenimentului.

Pentru nerabdatori, am pregatit aici cateva fotografii de pe traseu.