Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Traseu inedit, croit pe dealurile subcarpatilor

27.02.2020 Ziua B

Noul traseu al evenimentului ZIUA B surprinde farmecul unei zone de rascruce, cu peisaje mirifice si panorame de poveste. Realizat pentru a fi pe placul tuturor pasionatilor sportului pe 2 roti, traseul strabate zone nebatatorite de rotile bicicletelor, creionate pe cele mai insorite dealuri din Romania.

De indata ce parasim zona de start organizata in parcul Soceram, ne avantam spre manastirea Cornu, intr-o urcare provocatoare, urmata apoi de drumuri line ce strabat dealurile si localitatile subcarpatilor. Descoperim privelisiti inaltatoare, catarari prin labirinturi de copaci si ne lasam cuprinsi de armonia naturii. Continuam spre satul Vistieru, comuna Sotrile unde surpindem o buna parte a panoramei oferite de valea Doftana. Strabatem malul de rasarit al batranului rau si continuam povestea catre finalul sau, incarcati cu energie pozitiva si entuziasm pentru urmatoarele aventuri din calendar.

43 de curse vor fi organizate pe 3 discipline diferite (MTB, e-MTB si Cyclo Cross), pe cele 2 trasee disponibile:

  • Traseul Standard (40 km / 700 m diferenta de nivel),
  • Traseul Scurt / Family (12 km / 220 m diferenta de nivel).

Multumim sponsorilor si partenerilor care ne sprijina pentru implementarea unei experiente deosebite, in special Primariei Campina si tuturor autoritatilor locale care vor fi implicate in eveniment. Partenerul media oficial al intregului sistem Riders Club este Virgin Radio iar sponsorii confirmati pana la acest moment, sunt: Decathlon, Sport Bike, Barilla, GoldNutrition si Organic India. Continuam parteneritul cu Freerider.ro si Ambulanta de Biciclete. Bike FM si biciclistul.ro ne vor sprijini si anul acesta in comunicarea evenimentului.

Start sezon - Start ZIUA B 2020! Ne vedem acolo.