Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Traseu cu multe provocari, la a doua editie a cursei „Lupii Dacilor” - Trofeului Muscelului

21.07.2014 Trofeul Muscelului

Competitia Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, care a avut loc sambata, 19 iulie a.c., la Campulung, a demonstrat ca isi merita pe deplin numele. Aflata la a doua editie, cursa pentru Trofeul Muscelului s-a dovedit plina de peripetii si riderii s-au intors acasa cu povesti care mai de care mai interesante.
Desi concursul de la Campulung a inceput pe o ploaie sacaitoare, riderii au pornit optimisti pe traseu, iar dupa aproximativ 20 de minute de la start... soarele a invins. Traseul a fost superb si provocator, chiar daca terenul mai putin aderent le-a dat mai mult de furca temerarilor care au intrat in cursa. Astfel, portiunile tehnice au devenit si mai dificil de strabatut, dar satisfactia a fost pe masura.
Toate astea nu au facut insa decat ca orele petrecute pe dealurile din imprejurimile Campulungului sa fie mult mai placute, iar finisul sa aiba gustul unei adevarate victorii, indiferent de lucul ocupat in clasament. Iar daca a venit vorba de ierarhiile finale, pe categorii, click aici pentru a accesa clasamentele.
Competitia de la Campulung se pozitioneaza printre cele mai spectaculoase ale sezonului, cu trasee foarte variate si 
numeroase puncte de belvedere presarate pe intreg parcursul sau, care au facut deliciul pasionatilor de ciclism montan.
 
Felicitari tuturor concurentilor care au dus la bun sfarsit cursa „Lupii Dacilor” - Trofeul Muscelului si aplauze pentru cei care au ocupat locurile fruntase!