Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Traseele de la Trofeul Muscelului

19.06.2014 Trofeul Muscelului

Itinerariul competitiei va urma drumuri forestiere si poteci care vor strabate poienile si pajistile alpine ale Muntilor Stramtu si Clabucet, padurile intunecoase de conifere ale Culmii Magura, cursul limpede si racoritor al Raului Bughea precum si traseele amenajate, adapostite de fagii Dealului Ciocanu. Toate aceste ingrediente si numeroasele puncte de belvedere presarate pe intreg parcursul traseului vor face deliciul oricarui pasionat de ciclism montan si vor deschide noi orizonturi celor aflati la primele tatonari cu acest sport.

Traseul Standard - 31 km

Tura scurta a fost gandita astfel incat sa fie parcursa si de catre o persoana care nu exceleaza la capitolul abilitati tehnice. In cea mai mare parte, traseul urmeaza drumuri forestiere si poteci largi, fara obstacole majore, ce strabat pantele inferioare ale Muntelui Stramtu si Culmea Magurii. Cu toate acestea nu se poate spune ca este un traseu excesiv de usor de parcurs, diferenta pozitiva de nivel tinzand catre 800 m, iar punctul de maxima altitudine atingand 1.074 m. 

Traseul Epic - 62 km

Traseul turei lungi coincide, in partea de start/ finish, cu cel al turei scurte. Insa, avand in vedere ca a fost conceput pentru ciclisti cu experienta, a fost introdusa si catararea din satul Namaiesti, pana pe Muntele Stramtu, ajungandu-se la o altitudine ce depaseste 1300 m. In continuare va fi parcursa Culmea Magura si zona de tranzitie de la marginea Comunei Bughea de Jos. Cireasa de pe tortul turei lungi urmeaza de-abia acum, pe dealul Ciocanu. Aici vom avea o succesiune de urcari relativ lejere si scurte, urmate de single trail-uri special amenajate pentru mountain bike.