Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee pentru toti, mari sau mici

30.05.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului
Foto: Oana Dumitrescu
Itinerariul evenimentului Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului va va purta pe drumurile forestiere si potecile ce vor strabate poienile si pajistile alpine ale Muntelui Stramtu, padurile intunecoase de conifere ale Culmii Magura, cursul raului Bughea, precum si traseele amenajate, adapostite de fagii Dealului Ciocanu.
 
Cu siguranta, daca ati participat macar la una dintre editiile anterioare, veti reveni si anul acesta in judetul Arges, la Campulung. Pe 16 iulie va asteapta o experienta de vis, in care dorinta de miscare se va combina perfect cu placerea de a admira peisaje montane unice.
 
Veti avea la dispozitie doua trasee, numai bune de gonit in natura:
 
Traseul Standard – 29 km
Acesta poate fi parcurs si de catre o persoana care nu exceleaza la capitolul abilitati tehnice si rezistenta fizica. Pe cele mai multe portiuni traseul urmeaza drumuri forestiere si poteci largi, fara obstacole de netrecut, strabatand pantele inferioare ale Muntelui Stramtu, dar si Culmea Magurii. Prima coborare din acest traseu a fost schimbata, fiind inlocuita cu o versiune mai putin abrupta. Diferenta pozitiva de nivel tinde catre 800 metri, iar punctul de maxima altitudine atinge 1.074 metri.
 
Traseul Epic - 60 km
Desi coincide in prima parte cu traseul Standard, cel Epic a fost realizat pentru riderii cu experienta, caliti bine in urcari istovitoare si coborari rapide ce solicita manevre tehnice. Catararea din satul Namaiesti, pana pe Muntele Stramtu, ajunge la o altitudine ce depaseste 1.074 m si solicita serios capacitatile fizice ale sportivilor. In continuare va fi parcursa Culmea Magura si zona de tranzitie de la marginea Comunei Bughea de Jos. Portiunea de solicitare maxima a turei lungi incepe de aici inainte, pe dealul Ciocanu. Este vorba de o succesiune de urcari relativ lejere si scurte, urmate de single trail-uri special amenajate pentru mountain bike. 
 
Va invitam sa dati curs unei noi aventuri, pe traseul care vi se potriveste, iar noi va asteptam la start, cu multa voie buna!