Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee pe toate gusturile

23.07.2014 Livada cu Ciresi

O noutate in lista de concursuri din calendarul Riders Club, cel din Padurea Paulesti, unde va avea loc, in 30 august, evenimentul intitulat, Livada cu Ciresi, propune trei trasee distincte: Scurt (17 km), Standard (34 km) si Epic (48 km)
 
Cele intitulate Scurt si Standard sunt perfect adaptate pentru ciclistii amatori. De asemenea, sunt astfel alese incat sa se pastreze practicabile chiar si in conditii meteo dificile. Acestea atrag si din punct de vedere al reliefului, desfasurandu-se, in general, pe drumuri late si fara obstacole, venind astfel in intampinarea ciclistilor aflati la inceput in acest sport, sau care nu se afla in cea mai buna forma fizica in momentul cursei. 
 
La polul opus se afla traseul Epic, recomandat doar ciclistilor care au mai participat si in trecut la curse de dificultate ridicata. Daca proba Standard presupune parcurgerea de doua ori a traseului Scurt, traseul Epic aduce in plus cateva urcari destul de abrupte si coborari deosebit de frumoase.
 
Startul competitiei se va da din apropierea parcului comunei Paulesti, accesul la zona de start facandu-se, din DN1, apoi prin DJ155, drum ce trece prin padurea Paulesti.