Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee noi, experiente demne de poveste

18.09.2022 Haiduci si Domnite

In 2022 revenim pe dealurile prahovene, la Haiduci si Domnite Evolved by Autonom

Evenimentul face parte din calendarul Riders Club, powered by KAUFLAND.

Noile trasee vor strabate domeniile viticole din zona si ne vor purta pe coline inalte, de unde putem vedea intreaga regiune. Concursul include 3 trasee distincte, numai bune pentru a admira culorile toamnei, pe doua roti. Pentru incepatorii care vor sa guste din experienta unei curse MTB, dar si pentru copii, evenimentul ofera traseele Kids, de 7 km (+/- 150m dif. de nivel) si Scurt, de 14 km (+/- 270m). Pe traseul Kids (7 km) sunt deschise curse de tip Open (Masculin / Feminin), pentru copiii cu varste intre 5 si 13 ani, non-competitive. Amatorii de nivel 4 cu varste peste 14 ani care nu sunt pregatiti sa faca fata traseului Scurt au si ei posibilitatea de a se inscrie in curse de tip Open, non-competitive. Traseul Scurt (14 km) are prevazute curse de Masculin/Feminin 5-7 ani, Masculin/Feminin 8-10 ani Masculin/Feminin 11-13 ani dar si curse de tip Open, pentru incepatorii de nivel 3 sau 4, cu varste peste 14 ani. 

Pentru participantii care se simt in forma am pregatit traseul Standard, de 35 km, cu diferenta de altitudine +/- 730 de metri. Traseul Standard ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru nivelurile 2, 3 si 4: 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Riderii de nivel 1 vor lua startul in cursa Masculin - peste 14 ani si Feminin - peste 14 ani, iar cei de la 1 Elite vor concura la categoria 15-18 ani, respectiv +19 ani. Iubitorii de eMTB se pot si ei alatura traseului Standard, in curse de tip Open, atat pentru Masculin cat si pentru Feminin.  

Va asiguram ca experienta va fi placuta pentru toata lumea, indiferent de traseul ales, datorita zonei bogata in peisaje spectaculoase, care vor face pedalatul mult mai placut.

Pentru a va familiariza cu noua locatie in care va avea startul evenimentului puteti accesa site ul https://www.fermadacilor.ro/ro/

Evenimentul va fi limitat la 1000 de participanti!

Va asteptam la startul aventurii de final de sezon!