Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee mai spectaculoase fata de anii precedenti

25.08.2017 Marathon MTB Bicaz
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Cursele competitiei Marathon MTB Bicaz, organizata de Asociatia "Renasterea Bicazului" va vor purta pe cateva poteci de vis care va vor pune la incercare capacitatile fizice si tehnice, dar in acelasi timp va vor relaxa si va vor incarca bateriile. Fie ca urcati sa admirati frumoasa vale a Tarcaului, fie ca veti pedala spre Cheile Bicazului prin Bicajel si Damuc, fie pe vechile drumuri si poteci montane, toate aceste experiente vor fi unele de neuitat.
 
Iar daca ati participat macar la una din editiile anterioare ale evenimentului veti reveni si anul acesta. Nu ati mai practicat MTB-ul la Bicaz? Atunci nu ratati aceasta aventura!
Veti avea la dispozitie trei trasee:
 
Traseul Family
 
Traseul Family este destinat copiilor cu varste sub 15 ani. Fiecare copil poate participa numai insotit de un adult (avand doar calitatea de insotitor), al carui timp nu conteaza la intocmirea clasamentului probei. Pe acest trasu sunt disponibile curse competitive pentru categoria de varsta 5-14, masculin si feminin:
 
Traseul Standard - 27 km
 
Traseul Standard este mai accesibil fata de anii precedenti, fiind redus cu 17 km si destinat participantilor cu varsta de peste 15 ani. La inscriere sunt disponibile curse competitive pentru rideri de nivel 2, 3 si 4, pentru categoriile de varsta 15-18, 19-29, 30-39, 40-49 si 50+ ani, masculin si feminin.
 
Traseul Epic - 56 km
 
Traseul Epic este destinat participantilor cu varsta de peste 18 ani, la inscriere fiind disponibile curse competitive pentru nivelurile Elite, 1, 2, 3 si 4, pentru categoriile de varsta 18-29, 30-39, 40-49, 50+ ani, masculin si feminin.
Un alt plus al editiei de anul acesta a Marathon MTB Bicaz este ca startul se va da de la Cabana Izvoru Muntelui.
Va asteptam la Bicaz!