Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee atractive, potrivite pentru orice nivel

17.07.2018 Marathon MTB Bicaz
Foto: Brindusa Mutoiu
 
 
Ca de obicei la inceput de septembrie, daca reveniti in judetul Neamt pentru o noua aventura MTB memorabila, cursele competitiei Marathon MTB Bicaz, organizata de Asociatia "Renasterea Bicazului" va vor purta pe cateva poteci de vis care va vor pune la incercare capacitatile fizice si tehnice, dar in acelasi timp va vor relaxa si va vor incarca bateriile. Fie ca urcati sa admirati frumoasa vale a Tarcaului, fie ca veti pedala spre Cheile Bicazului prin Bicajel si Damuc, fie pe vechile drumuri si poteci montane, toate aceste experiente vor fi unele de neuitat.
 
Veti avea la dispozitie trei trasee:
 
Traseul Family - 5 km
 
Traseul Family este destinat copiilor cu varste sub 15 ani. Fiecare copil poate participa numai insotit de un adult (avand doar calitatea de insotitor), al carui timp nu conteaza la intocmirea clasamentului probei. Pe acest trasu sunt disponibile curse competitive pentru categoria de varsta 5-14, masculin si feminin.
 
Traseul Standard - 27 km
 
Traseul Standard este si el unul accesibil, fiind destinat participantilor cu varsta de peste 15 ani. La inscriere sunt disponibile curse competitive pentru rideri de nivel 2, 3 si 4, pentru categoriile de varsta 15-18, 19-29, 30-39, 40-49 si 50+ ani, masculin si feminin.
 
Traseul Epic - 56 km
 
Traseul Epic este disponibil participantilor cu varsta de peste 18 ani, la inscriere fiind pregatite curse competitive pentru nivelurile Elite, 1, 2, 3 si 4, pentru categoriile de varsta 18-29, 30-39, 40-49, 50+ ani, masculin si feminin.
La fel ca in 2017, la Marathon MTB Bicaz startul se va da de la Cabana Izvoru Muntelui.
 
Va asteptam la Bicaz!