Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Trasee atractive, pe toate gusturile

28.05.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Itinerariul evenimentului Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului va va purta pe drumurile forestiere si potecile ce vor strabate poienile si pajistile alpine ale Muntelui Stramtu, padurile intunecoase de conifere ale Culmii Magura, cursul raului Bughea, precum si traseele amenajate, adapostite de fagii Dealului Ciocanu.
 
Cu siguranta, daca ati participat macar la una dintre editiile din 2013 sau 2014, veti reveni si anul acesta in judetul Arges la Campulung. Pe 18 iulie va asteapta super curse menite sa va purifice plamanii si organismul cu ozonul ce innconjoara din ambundenta culmile orasului.
 
Veti avea la dispozitie doua trasee, numai bune de gonit in natura:
 
Traseul Standard - 29 km
Fata de anii trecuti acesta a fost putin scurtat si i s-a redus simtitor diferenta de nivel, urmarindu-se sa fie parcurs si de catre o persoana care nu exceleaza la capitolul abilitati tehnice si rezistenta fizica. Pe cele mai multe portiuni traseul urmeaza drumuri forestiere si poteci largi, fara obstacole de netrecut, strabatand pantele inferioare ale Muntelui Stramtu, dar si Culmea Magurii. Prima coborare din acest traseu a fost schimbata, fiind inlocuita cu o versiune mai putin abrupta. Diferenta pozitiva de nivel tinde catre 800 metri, iar punctul de maxima altitudine atinge 1.074 metri.
 
Traseul Epic - 53 km
Desi coincide in prima parte cu traseul Standard, cel Epic a fost realizat pentru riderii cu experienta, caliti bine in urcari istovitoare si coborari rapide ce solicita manevre tehnice. Catararea din satul Namaiesti, pana pe Muntele Stramtu, ajunge la o altitudine ce depaseste 1.074 m si solicita serios capacitatile fizice ale sportivilor. In continuare va fi parcursa Culmea Magura si zona de tranzitie de la marginea Comunei Bughea de Jos. Portiunea de solicitare maxima a turei lungi incepe de aici inainte, pe dealul Ciocanu. Este vorba de o succesiune de urcari relativ lejere si scurte, urmate de single trail-uri special amenajate pentru mountain bike. 
 
Va invitam sa dati curs unei noi aventuri, pe traseul care vi se potriveste, iar noi va asteptam la start cu multa voie buna!