Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Transporta-ti bicicleta in siguranta, la Comana

7.10.2013 Comana Park Trophy

Cum distanta dintre Bucuresti si comuna Mihai Bravu – locul de start al evenimentului Comana Park Trophy, este de 41 km, un serviciu de transport al bicicletelor este destul de util pentru participantii care nu pot ajunge la destinatie cu masina proprie. Astfel, solutia a venit de la Wim Bosman, companie ce va putea transporta, in camioanele sale, bicicletele concurentilor.

Bicicleta va fi adusa, pentru transport, in dimineata competitiei, intr-o locatie ce va fi anuntata in perioada urmatoare, tot acolo urmand sa se afle si autobuzele ce vor transporta persoanele la start. Vor fi acceptate doar bicicletele cu numar de concurs montat pe ghidon, serviciul fiind dedicat doar riderilor inscrisi in competitie.

Fiecare detinator de bicicleta isi va scoate singur roata fata si o va pastra (urmand sa o transporte cu autobuzul pus la dispozitie de MPG sau masina personala), apoi va preda bicicleta operatorului, primind in schimb un bilet, cu elemente de siguranta, pe care va fi inscriptionat numarul de concurs al bicicletei. Transportul bicicletei se va face doar dupa ce detinatorul a semnat documentul de luare la cunostinta.

In camion bicicleta va fi fixata prin prinderea furcii fata de un sistem special, montat pe podeaua camionului. Ca un element de siguranta suplimentar, intre biciclete vor fi asezate separatoare din carton. Montarea bicicletei pe suport se face in prezenta proprietarului.

Bicicletele vor fi demontate din suporturi si descarcate in zona de start dupa sosirea autocarelor/ autobuzelor puse la dispozitie de Riders Club. Predarea bicicletei se va face pe baza biletului cu numarul de concurs, primit la urcarea acesteia in camion.

Serviciul de transport va fi asigurat contra cost (35 de lei), si se va face doar pe baza de rezervare prin e-mail, la ridersclub@mpg.com.ro si include atat transportul bicicletei, in camion, cat si cel al persoanei, cu autobuzul/ autocarul, dus-intors.

Vor fi luate in considerare doar rezervarile cu plata confirmata pana pe data de 24 octombrie. Plata se poate face online prin PayU, accesand acest link.

Important!

Proprietarii:

  • Isi asuma responsabilitatea demontarii si montarii rotii fata
  • Trebuie sa fie prezenti la montarea bicicletei pe suport
  • Pot fi prezenti la demontarea bicicletei de pe suport
  • Nu vor putea merge in camion