Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sute de rideri au avut parte de aventuri cicliste la ZIUA B

7.08.2017 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru

Sute de rideri au avut parte de o aventura MTB energica, dar intensa si solicitanta la competitia ZIUA B, sustinuta de Gatorade, care a avut loc pe 6 august 2017, in padurea Cernica-Pantelimon si imprejurimile sale. Aflat la cea de a 5-a editie, evenimentul a oferit  concurentilor mari si mici ocazia de a explora pe doua roti trasee frumoase in natura de 19 km si 38 km. Rutele au fost accesibile tuturor, insa cea mai mare provocare a fost caldura astfel ca punctele de alimentare si hidratare au fost foarte solicitate.

Dupa cursele de ciclism concurentii au primit medalia de Finisher si s-au relaxat in zona de Start/Finish, de langa restaurantul Phoenix Cernica si Extreme Park Cernica, beneficiind de toate facilitatile puse la dispozitie de echipa MPG, de o portie binemeritata de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Basilico, si o doza racoritoare de Ciuc Natur Radler.

La festivitatea de premiere cei mai rapizi ciclisti care au cucerit podiumul s-au bucurat de premii oferite de Gatorade, BOSCH, Alfers, Ambulanta de Biciclete – AmBike, BCR, Woom Bikes si MTB Academy, de medalii si diplome.

Rezultatele editiei a 5-a a concursului ZIUA B pot fi consultate online pe pagina competitiei de pe www.ridersclub.ro – click aici.

Participantii adulti au avut ocazia sa castige premii si la tombola de la finalul evenimentulului, ce au constat in: curatator de inalta presiune BOSCH AQT 33-11, o revizie Race de la Ambulanta de Biciclete, o sedinta de personal training la MTB Academy si 2 pachete cu dulciuri declicioase oferite de Alfers. Cei mici au avut o tombola speciala in cadrul careia s-au oferit: o bicicleta de la Woom si 2 pachete cu bunatati de la Alfers.

Reamintim faptul ca evenimentul a fost limitat la 1.200 de participanti, inca de la anuntarea sa in primavara, si a fost declarat “sold out” joi, 3 august a.c., la ora 14:13, pentru ca experienta tuturor sa fie placuta, iar cursele sa se desfasoare in conditii de siguranta din punct de vedere al organizarii.

Va multumim pentru participare, pentru ca ati infruntat caldura alaturi de noi si va felicitam pentru rezultatele obtinute!